luni, 19 martie 2012

Mamaliga cu mazare, porumb boabe si branza feta

Iata o garnitura care se potriveste foarte bine cu toacana din carne de porc, cu un gulas de vita sau o mancare vanatoreasca.
Se pun la fiert 500ml apa si un litru lapte, 25ml ulei de masline.Sare. Cand se infierbanta ,adaugam doi catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului.Apoi faina de porumb.Nu prea multa.Trebuie sa iasa destul de moale, pentru ca o vom pune la cuptor.
Se adauga 4 pumni de mazare decongelata, 2 pumni boabe de porumb, 200gr branza feta sau telemea.

 Se pune compozitia intr-o tava intinsa, acoperita cu hartie de copt si se da 15 minute la cuptor.

 

Se taie rondele.Se serveste cu diverse fripturi,sau tocanite, de preferat cu sos de rosii.
Cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu