joi, 22 martie 2012

Cod pane cu piure de mazare si avocado

Ca e bine sa manacam peste, stim cu totii.Si mai stim ca daca mancam des un tip de carne, e bine sa incercam diverse variante, nu? Iata ce va propun astazi: facem pestele pane si alaturi, un piure mai special .Taiem pestele file in forme dreptunghiulare, ca la fish-fingers.Le dam prin faina, ou batut si pesmet.Nu uitam de sare si piper.Le prajim in ulei incins bine, la temperatura mare, pentru a nu se imbiba cu ulei.Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pentru piure punem intr-un vas mazare bine fiarta si racita, un avocado copt, pe care il taiem cubulete, ceapa rosie sau verde, 100 gr crema de branza(Philadelphia sau Mascarpone), cateva frunzulite de menta, sare, piper.Mixam.Dupa gust, adaugam  zeama de lamaie.Arata asa:



Cu drag!

Un comentariu: