Mmmmm..!suna cam grecesc!deja imi amintesc de vacanta in Grecia si de minunatele mancaruri de acolo!Exact cum imi doresc: sanatos, rapid si gustos!Si pentru ca salata clasica de vinete apare in multe meniuri si de pe la noi, m-am gandit ca o putem rearanja!Iata cum:
Sigur prin congelator se gasesc ceva pungi congelate cu vinete! Aproximativ 400g, scurse bine, bine.Le punem in blender, le mixam bine si adaugam: o ceapa tocata marunt si trasa in ulei de masline pana devine translucida, 3 galbenusuri, 4-5 linguri pesmet, o lingura gris, 3 linguri seminte susan, sare, piper, verdeata( marar, patrunjel, busuioc, oregano).Batem albusurile spuma( ca la bezea), le adaugam cu grija, sa nu se lase( cu miscari de jos in sus).Turnam compozitia intr-o tava de chec pe care am imbracat-o in hartie de copt.Faramitam branza feta(150-200g) si punem cu grija bulgarii in compozitie, ajutandu-ne de o scobitoare.Se da la cuptor 35-45 de minute.Iata rezultatul:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu