marți, 29 mai 2012

Salata de primavara

Pentru ca este primavara si gradinile sunt pline de legume proaspete, m-am gandit la o salata in care sa folosesc cat mai multe din noutatile abia rasarite.
Ingrediente: cartofi noi( 500 g), ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, ridichi, 2 oua, 2 fileuri de peste.Pentru sos: o lingurita mustar, o lingurita miere, zeama de lamaie, ulei de masline, iaurt, sare si piper.


Am rumenit fileurile de peste intr-o tigaie bine incinsa si apoi le-am rupt bucatele mici.Am fiert ouale si cartofii si le-am taiat sferturi.Am taiat ridichile, ceapa verde, usturoiul.Am pus totul intr-un bol.
Am trecut la prepararea sosului:

Mustarul l-am amestecat cu mierea, apoi am adaugat cate putin ulei de masline,zeama de lamaie, frecand ca la maioneza.Am pus sare, piper si apoi iaurtul Am amestecat bine si am asezonat salata.
Am decorat cu patrunjel verde.

Cu drag!


2 comentarii: