miercuri, 16 mai 2012

Avocado umplut

O reteta simpla, simpla( poate de aceea nici nu prea are poze!), dar plina de sanatate!Doar legume taiate, o vinegreta si parmezan ras.
Pentru o portie avem nevoie de : - un avocado
                                                 - cate o jumatate de ardei gras rosu si galben
                                                 - o rosie
                                                 - o bucatica de 2-3 cm dintr-un castravete
                                                 - o jumatate ceapa rosie
                                                 - ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper
                                                 - parmezan proaspat ras si o lingurita seminte de in
Taiem avocado pe din doua si scoatem samburele.Miezul il taiem cuburi.Tot cuburi taiem rosiile, ardeii, castravetele si ceapa.Le amestecam intr-un castron.Facem o vinegreta din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.Aici fiecare poate sa isi faca sosul cat de acru, sarat, iute, doreste. Turnam deasupra legumelor.
Cu o lingura umplem cojile de avocado.Deasupra presaram seminte de in( foarte bune pentru scaderea colesterolului) si radem parmezan!Decoram cu frunzulite de busuioc.



Cu drag!
                   

4 comentarii:

  1. Imi place cum arata.
    Pana acum nu am mancat avocado,dar am sa incerc sa vad daca-mi place.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grija mare cand il cumperi.Daca e prea tare la atingere inseamna ca nu e copt si nu are un gust prea bun!

      Ștergere
  2. O idee minunata !
    Tare-mi place cum arata...
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere