A venit vremea gratarelor! Si... cum se zice? La gratar si fotbal se pricepe toata lumea!Nu stiu de ce, dar cel mai des vad barbati in jurul gratarelor, asa ca...sa-i lasam pe ei sa se ocupe de carne, noi sa pregatim legumele!!!
Am curatat doua gulii mici , verzi si doi morcovi.Le-am feliat si le-am pus la fiert in apa cu sare.Intre timp am pregatit cartofi si dovlecei.I-am taiat feliute groase de un cm.Am asteptat sa se inmoaie morcovii si guliile(20 minute).
Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am stropit cu ulei de masline.Am pus feliutele fierte de morcov si gulii, dar si cele crude, de cartofi si dovlecei, intr-un singur strat( am folosit o tava mai mare).
Am pregatit, in mojar, un amestec de usturoi verde, ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.Am stropit legumele si am dat la cuptor.Aproximativ 30 de minute.Intre timp, si gratarul a fost gata!Iata pozele:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu