O reteta simpla, simpla( poate de aceea nici nu prea are poze!), dar plina de sanatate!Doar legume taiate, o vinegreta si parmezan ras.
Pentru o portie avem nevoie de : - un avocado
- cate o jumatate de ardei gras rosu si galbenPentru o portie avem nevoie de : - un avocado
- o rosie
- o bucatica de 2-3 cm dintr-un castravete
- o jumatate ceapa rosie
- ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper
- parmezan proaspat ras si o lingurita seminte de in
Taiem avocado pe din doua si scoatem samburele.Miezul il taiem cuburi.Tot cuburi taiem rosiile, ardeii, castravetele si ceapa.Le amestecam intr-un castron.Facem o vinegreta din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.Aici fiecare poate sa isi faca sosul cat de acru, sarat, iute, doreste. Turnam deasupra legumelor.
Cu o lingura umplem cojile de avocado.Deasupra presaram seminte de in( foarte bune pentru scaderea colesterolului) si radem parmezan!Decoram cu frunzulite de busuioc.
Cu drag!
Imi place cum arata.
RăspundețiȘtergerePana acum nu am mancat avocado,dar am sa incerc sa vad daca-mi place.
O zi buna!
Grija mare cand il cumperi.Daca e prea tare la atingere inseamna ca nu e copt si nu are un gust prea bun!
ȘtergereO idee minunata !
RăspundețiȘtergereTare-mi place cum arata...
Te tzuc !
...si ce sanatos!
ȘtergereMultumesc!