Am spalat repede fileurile de peste, le-am stropit cu zeama de lamaie, ulei de masline, 2 foi de dafin maruntite si le-am lasat la rece 30 de minute.Apoi le-am pus intr-o tava, am stropit cu un pic de ulei, sare, piper, un pic de boia de ardei.Am dat la cuptor 20 de minute.Am adaugat un paharel de vin alb si am mai lasat 10 minute.
Intre timp, am fiert al dente, paste mai late.Le-am strecurat si am dat deoparte.
Am trecut la sos: am curatat bine 2 tulpini de praz( partea alba).Am taiat bucati groase de 0.5 cm si am desfacut foitele ca sa ma asigu ca nu au ramas bucatele de pamant.Am clatit bine, bine. Intr-o tigaie am pus ulei de masline si prazul, pe care l-am calit un pic.Am adaugat suc de rosii, un pic de zahar, cimbru si am lasat sa fiarba, 10-15 minute. Am adaugat jumatate de pahar de vin alb si apoi maslinele verzi.Sare.Piper.
Peste, paste,sos de praz:
Cu drag!
I don't even know the way I stopped up here, but I assumed this post was great. I do not know who you might be however definitely you are going to a well-known blogger if you aren't
RăspundețiȘtergerealready. Cheers!
Feel free to surf to my web site ... best diet