Un aperitiv cald, usor de preparat.
Mai intai am pregatit umplutura: 750 g carne tocata amestec de porc si vita, o ceapa tocata marunt, usturoi verde, sos de rosii,o frunza dafin,cimbru, o jumatate lingurita zahar, sare, piper, un pahar vin rosu.
Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am inmuiat un pic ceapa.Am adaugat carnea tocata si am desfacut-o bucati din ce in ce mai mici, pe masura ce se rumeneau.Am adaugat sosul de rosii,zaharul, sarea, piperul, frunza de dafin, cimbrul si usturoiul verde..Am lasat pe foc 20 de minute.Am adaugat paharul de vin si am mai lasat 10 minute.Am stins focul.
Intre timp am facut clatitele, din : 2 oua, faina, lapte.Le-am copt in tigaia speciala pentru clatite.
Am umplut clatitele cu compozitia de carne, dandu-le forma de rulou.Le-am pus intr-o tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt pe care am uns-o cu unt.Am presarat branzeturi diferite rase si bucatele mici de unt.
Am dat la cuptor 20-25 minute la 160 grade Celsius.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu