Curatam morcovi si dovlecei in functie de cate portii vrem sa facem.Pentru o persoana ar fi de ajuns un morcov si o jumatate de dovlecel.Ii taiem fasii cu dispozitivul special pentru legume.
Intr-o tigaie punem la incins un pic de ulei de masline si doi catei de usturoi, zdrobiti.Nu ii lasam prea mult, pe foc, pentru ca se ard.Doar pana cand se aromatizeaza uleiul.Adaugam legumele si le calim un pic, pana incep sa se inmoaie.Adaugam un pahar de iaurt gras , un pic de zeama de lamaie si coaja rasa de la o lamaie.
Servim cu paine prajita.
Cu drag!
Ce idee grozava, arata minunat!
RăspundețiȘtergereTocmai am mancat niste somon acum si chiar ar trebui sa incerc si ceva nou. Multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergereFoarte bun si aromat!
RăspundețiȘtergereOh god, cat de bine arata felicitari. Am sa incerc si eu. Multumesc pentru reteta
RăspundețiȘtergereVa multumesc mult pentru aprecieri!
RăspundețiȘtergereCel mai taios blog culinar,felicitari.
RăspundețiȘtergereCe deliciu ai gatit!!!Arata senzational.
RăspundețiȘtergere