marți, 7 februarie 2012

Piept de pui umplut


Un kg piept de pui dezosat si fara piele ( aproximativ 4 bucati piept pui) se spala, se curata de pielitele mici si se taie un buzunar pe laterala mai groasa a fiecarui piept de pui..Se sareaza si pipereaza ( si in interiorul buzunarului).
Umplutura: crema de branza ( mascarpone sau branza de vaci amestecata cu un pic de unt) se amesteca cu un pic usturoi pisat (poate fi si verde), cubulete de ardei rosu, marar sau patrunjel verde, sare, piper.Cu acest amestec se umplu buzunarele din pieptul de pui si se fixeaza cu scobitori.Se pun in tava de la aragaz, acoperita cu hartie copt stropita cu ulei de masline.Se taie felii subtiri de cartofi, se stropesc cu ulei, sare, piper, cimbru macinat, si felii de portocala ( sau lamaie).Se pun in aceeasi tava, printre pieptii de pui.Se dau la cuptor 30-35minute.


Cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu