
Retetele cu ceafa de porc sunt de cele mai multe ori preparate la gratar.Eu m-am gandit sa gatesc ceafa de porc in cuptor.Am stors zeama de la o jumatate de lamaie si am amestecat-o cu 2 linguri ulei de masline, am adaugat 2 catei de usturoi tocati marunt, o lingurita cimbru uscat, o lingurita boia de ardei, sare si piper .Cu acest amestec am frecat bine bucatile de carne. Le-am pus in tava si am dat la cuptor, la 180 grade Celsius.Le-am intors dupa 30 de minute si am lasat sa se rumeneasca si celealta parte a carnii.

Intre timp am pregatit o salata din:rucola, fasole rosie fiarta, ardei gras rosu cubulete, ceapa, masline verzi,asezonate cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
Am presarat parmezan proaspat ras.
Cu drag!
Ce fripturica buna! Ai revenit in forta, Gina! Ma bucur sa vad miscare in bucataria ta!
RăspundețiȘtergereTi-au iesit extraordinar de bine, trebuie sa incerc si eu reteta. De sarbatori merita sa faci asa ceva.
RăspundețiȘtergereAm inceput sa gatesc impreuna cu voi.
RăspundețiȘtergere